Αναζήτηση μεταφραστών

Είτε είστε ιδιώτης που επιθυμεί να μεταφράσει τα έγγραφά του είτε μια εξωστρεφής εταιρεία που προσπαθεί να εδραιώσει την παρουσία των υπηρεσιών και των προϊόντων της στη διεθνή αγορά, εδώ θα βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία που θα σας παρέχει ολοκληρωμένες μεταφραστικές υπηρεσίες και θα γίνει ένας έμπιστος συνεργάτης σας.

Αν αναζητάτε υπηρεσίες επίσημης μετάφρασης, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, σε γλωσσομαθείς δικηγόρους και σε πτυχιούχους μεταφραστές του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει το δικαίωμα των πτυχιούχων μεταφραστών να εκπονούν μεταφράσεις αποδεκτές από τη δημόσια διοίκηση. Το δίκτυο των μελών μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, έτσι θα βρείτε σίγουρα έναν επαγγελματία στην περιοχή σας για τη μετάφραση των πιστοποιητικών σας, άμεσα και εμπιστευτικά, με ελάχιστο κόπο και μέγιστη εξυπηρέτηση.

Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη για την εξυπηρέτηση ενδοεταιρικών μεταφραστικών αναγκών, όπως τη μετάφραση συμβάσεων, εγγράφων διαγωνισμών και εταιρικών πιστοποιητικών που υποβάλλονται στις ελληνικές αρχές ή στο εξωτερικό.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε εξειδικευμένους μεταφραστές για τον ιατρικό και φαρμακευτικό κλάδο, την τεχνολογία και την πληροφορική, τις χρηματοοικονομικές και τραπεζικές υπηρεσίες, τον τουρισμό. Μεταφράστε, μιλήστε σε καταναλωτές από διαφορετικές χώρες, αποκτήστε ορατότητα και εδραιώστε την παρουσία σας με τη βοήθεια επαγγελματιών μεταφραστών.

Προετοιμάστε κατάλληλα το υλικό σας πριν επικοινωνήσετε με τον μεταφραστή σας μελετώντας τους ακόλουθους οδηγούς που έχουμε ετοιμάσει για την αγορά μεταφραστικών υπηρεσιών:

Μετάφραση: Κάντε το σωστά!

Οδηγός αγοράς μεταφραστικών υπηρεσιών της ΠΕΕΜΠΙΠ

Αναζήτηση
Απαλοιφή